Clubkampioenschappen Jeugd 2019 - een korte terugblik

03 september 2019


In de laatste week van juni en de eerste week van juli 2019 zijn de Jeugd Clubkampioenschappen gespeeld. Omdat kort daarna de zomervakantie begon, hierbij een korte terugblik om een ieder die het heeft verdient nog even kort in het zonnetje te zetten.

In de eerste week (24-28 juni) werden de poulewedstrijden van het enkelspel gespeeld. Verdeeld over 10 categorieën bonden 63 jongens en meiden onderling de strijd aan. Dit gebeurde onder soms tropische temperaturen, wat ook de organisatie een aardige uitdaging gaf om de wedstrijden verantwoord te laten verlopen. Op dinsdagmiddag zijn daarom ook meerdere wedstrijden uit het programma genomen om later, onder wat lagere temperaturen, gespeeld te worden. Maar met verder emmers fris water, parasols en voldoende drinkpauzes konden alle wedstrijden gespeeld worden.

In de tweede week (1-5 juli) waren de dubbelspelen aan de beurt. Met 17 koppels verdeeld over 3 categorieën lieten de kids ook hier zien echte leuke potten te kunnen spelen.

Uiteindelijk vonden in het weekeinde van 6-7 juli de kruisfinales en finales plaats van zowel het enkel- als dubbelspel. Onder aanzienlijke publieke belangstelling vochten de jongens en meiden voor de laatste puntjes en zo kon de organisatie rond 16:00 uur op zondagmiddag de winnaars huldigen (eindstanden in de bijlage). Maar ook voor de niet-winnaars was er voor de jongste categorieën een presentje en konden verder alle aanwezige kinderen die hadden deelgenomen een broodje hamburger of worst nuttigen.

Al met al drukke, maar geslaagde clubkampioenschappen voor de jeugd. Met (nogmaals) dank aan de organisatie voor hun aanpak en inzet. 

Uitslagen JCK 2019.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen