DLTC Gerner wint Autocombi Vechtdalcup 2019!

20 november 2019


Met nog 1 speelronde te gaan kwam het toernooi om de Vechtdalcup, gespeeld in de indoor tennishal te Hardenberg, op zondag 10 november om 15:00 uur tot een ongekende climax. De spelers en speelsters van Dalfsen (DLTC Gerner) waren klaar met hun wedstrijden en hadden in de tussenstand een minimale voorsprong van 4/1000ste punt op Kloosterhaar en 11/1000ste punt op Gramsbergen. Deze beide verenigingen hadden in de laatste ronde nog 2 resp. 1 wedstrijd op het programma en konden bij voldoende punten beiden nog over Gerner heen in de stand.

Halverwege de laatste ronde zag het er voor Gerner niet al te rooskleurig meer uit. Kloosterhaar had door verlies van de eerste set de strijd om de koppositie moeten opgeven, maar Gramsbergen stond er met volle winst in de eerste set uitstekend voor om de laatste benodigde punten binnen te halen. Maar… in de tweede set liep het voor Gramsbergen ineens allemaal wat minder (spanning?). Na afloop van de laatste speelronde bleken zowel Gramsbergen als Gerner uit 28 wedstrijden 66 punten (gem. 2,357) te hebben gehaald.

Dit unicum noopte de organisatie diep in de reglementen te duiken. Het onderlinge resultaat van de wedstrijden Gramsbergen-Gerner moest uiteindelijk de uitkomst bieden. Hier bleek Gerner het met 16 tegen 8 gewonnen sets aanzienlijk beter te hebben gedaan en derhalve mag DLTC Gerner een jaar lang met trots de Vechtdalcup in haar kantine tonen!

 

Alle deelnemers gefeliciteerd en bedankt voor de deelname. En alle sponsoren bedankt voor het weer mede mogelijk maken van het spelen van deze Vechtdalcup. Op naar de 20e editie in 2020!

 

Namens de organisatie,

Sander Rienstra

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen