Gezellig Junior-Senior Toss toernooi

18 november 2018


Heerlijk koud en droog weer was het toen zondagochtend om 10:00 uur maar liefst 20 koppels naar het tennispark kwamen om met en tegen elkaar een paar wedstrijdjes te spelen tijdens het Junior-Senior Toss toernooi van DLTC Gerner. De organiserende jeugdcommissie zag tot haar grote tevredenheid onze jong(st)e jeugdleden samen met papa’s, mama’s, grote zus of opa de kantine binnenkomen om te horen waar en tegen wie ze de eerste wedstrijd mochten spelen. Leuk om te zien dat ook maar liefst 5 net met tennis begonnen vaders met een van hun kinderen verschenen, alsook “opa” Joop die samen met zijn kleinzoon uit Groningen op de baan kwam.

Na een willekeurige loting konden de koppels naar de banen. Bij de eerste wedstijdronde werd er eerst nog even kort ingespeeld, waarna op alle 10 de banen van het tennispark in een ontspannen en sportieve sfeer de wedstrijden werden afgewerkt. Na ca. 30 minuten begaven de koppels zich weer naar de kantine en werden wederom willekeurig de koppels voor de tweede speelronde aan elkaar gekoppeld. De zon was gelukkig flink aanwezig, en ondanks dat deze het spelen zeker niet altijd gemakkelijk maakte zorgde dat wel voor een heerlijke beleving op deze koude ochtend.

Na twee wedstrijdronden stond er voor alle deelnemers een heerlijke mok dampende chocolademelk met slagroom klaar. Tezamen met de pepernoten en schuimpjes werd daar flink van genoten. Om 11:30 uur werd tenslotte het startsein gegeven voor de 3e en laatste wedstrijdronde van deze Toss. En ook hier werd er op alle banen weer door een ieder driftig zijn of haar best gedaan om de tegenstander op het verkeerde been te zetten. Om 12:00 uur volgde het eindsignaal en werd er links en rechts nog even nagekletst door de “senioren” terwijl een aantal junioren onderling nog even een balletje bleven slaan.

Al met al een hele leuke en gezellige ochtend en, horende de enthousiaste reacties, mag de jeugdcommissie bij het volgende Junior-Senior Toss toernooi in het voorjaar weer rekenen op een grote opkomst.

 

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen