KNLTB Voorjaarscompetitie en Kia Tenniskids competitie voorlopig uitgesteld tot begin mei

19 maart 2020


De verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben gevolgen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie. Voor meer dan 120 van onze leden is de competitie hét hoogtepunt van het tennisseizoen. De KNLTB probeert er dan ook alles aan te doen om de competitie door te laten gaan, voor zover de situatie het toelaat.

 

Uiteraard staat de gezondheid van de leden voorop. De afgelopen dagen heeft de KNLTB daarom alle mogelijke scenario's en bijbehorende consequenties in kaart gebracht en een besluit genomen over de verdere uitvoering van de competitie:

De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie wordt voorlopig uitgesteld naar begin mei.

Dit betekent voor DLTC Gerner dat ook de bardiensten, zoals deze ingepland stonden tot aan begin mei, komen te vervallen. Zodra bekend is wanneer de competities weer van start gaan, zal het bardienstrooster worden geactualiseerd en verspreid.

 

Voor meer informatie over het uitstellen van de competities kun je terecht op: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/knltb-voorjaarscompetitie-en-kia-tenniskids-competitie-voorlopig-uitgesteld-tot-mei/

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen