Laatste nieuws KNLTB Competities

06 april 2021


Beste leden,

Zoals de KNLTB ook heeft bericht, is de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uitgesteld naar week 22 (31 mei-6 juni). Dit heeft i.i.g. tot gevolg, mocht de competitie alsnog gespeeld worden, dat dit zeker geen competitie over de volle 6 of 7 speelronden zal zijn!

 

Voorjaarscompetitie

De KNLTB begrijpt dat het verzetten van de Voorjaarscompetitie invloed kan hebben op de deelname van de eerder ingeschreven teams. Maar ook dat het voor anderen nu juist weer mogelijkheden geeft. Derhalve kunnen er tot uiterlijk 11 april nog wijzigingen qua teams worden doorgegeven (terugtrekkingen of nieuwe aanmeldingen) zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Dus:

  • was je team al ingeschreven, maar kunnen/willen jullie nu niet meer meedoen, meldt dit dan z.s.m. aan mij.
  • wil je met een nieuw team inschrijven, of als individu bij een team toegevoegd worden, meldt dit dan ook z.s.m. aan mij.

 

Jeugdcompetitie

De Tenniskids en Juniorencompetitie start indien mogelijk in week 22. Het streven is zoveel mogelijk speeldagen in te plannen. Mocht het zo zijn dat de Tenniskids- en Juniorencompetities eerder opgestart mogen worden, dan worden jullie daar z.s.m. van op de hoogte gebracht.

Het kan natuurlijk zo zijn dat er bij de jeugdleden nu leden zijn die nu juist wel willen deelnemen en dit eerder niet hadden aangegeven. Meldt dit dan z.s.m. bij [email protected].

Stond je al ingedeeld voor de Jeugdcompetitie, maar wil je nu helaas toch niet meer deelnemen, laat dat ook z.s.m. weten (uiterlijk 9 april). Dan kunnen we hier met de teamindelingen nog rekening mee houden.

 

Zomeravondcompetitie

Ook de start van de Zomeravondcompetitie is uitgesteld tot minimaal week 22. Daarom wordt de inschrijftermijn van deze competitie ook verlengd tot en met 11 april. Je kunt aan de Zomeravondcompetitie deelnemen naast de Voorjaarscompetitie als je wilt, de dagen en speeltijden overlappen elkaar niet. Wil je hier aan deelnemen, laat het me uiterlijk 11 april weten.

 

Groeten,

Sander Rienstra (VCL DLTC Gerner)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen