Uitvoering D.L.T.C. vrijwilligers beleid met start van onze enquĂȘte 2021

01 juni 2021


Beste leden van D.L.T.C.,

D.L.T.C. Gerner heeft het groenste tennispark van Overijssel en daar zijn we trots op, mede door de bijdrage van onze enthousiaste leden. Zoals in de nieuwsbrief (Net-uit) van mei te lezen was, heeft Junior Schoonebeek enige tijd geleden het vrijwilligersbeleid onder de loep genomen en hiervoor een plan gemaakt.

Het bestuur van D.L.T.C. heeft ons gevraagd dit beleid uit te zetten en te implementeren binnen de vereniging. Een vereniging zijn we met z’n allen en we vinden het belangrijk dat iedereen naar vermogen een steentje bijdraagt aan de vereniging. Maar bovenal willen we dat het met plezier gebeurt.

D.L.T.C. heeft al veel enthousiaste en actieve vrijwilligers, maar wil graag de taken beter verdelen, zodat het voor iedereen een vrijwilligerstaak is en geen dagtaak wordt.

Met deze enquête zetten we de eerste stap in die richting en willen we erachter komen voor welke taken we u kunnen benaderen. Als iedereen zijn voorkeuren invult, kunnen we mensen en taken goed matchen. Op die manier hopen we het vrijwilligerswerk makkelijker en leuker te maken.

Met een paar klikken heeft u de enquête ingevuld en kunnen we u een passend voorstel doen. Hiermee voorkomen we de situatie waarin u wordt ingedeeld voor taken die niet aansluiten bij uw wensen.

Vervult u al een vrijwilligerstaak binnen D.L.T.C.? We zijn benieuwd hoe u dit vindt en ervaart. Daarom komt ook dit aan bod in de enquête en is het belangrijk dat ook u de enquête invult.

Wanneer u de enquête heeft ingevuld, komt uw antwoord in een databank. Als er dan iemand nodig is om een bepaalde functie te vervullen of een taak uit te voeren, kunt u hiervoor benaderd worden.

We respecteren uw privacy en uw gegevens komen op een veilige plek terecht. De gegeven informatie wordt alleen gebruikt om doelen te bereiken van het vrijwilligersbeleid. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met deze gegevens.

Klik hier HIER om de vragenlijst in te vullen. Invullen kost maximaal 3 minuten van uw tijd. Fijn als u het direct wilt doen!  

Mede namens het bestuur van D.L.T.C.,

Projectgroep SAAI:

Sandra Werkhoven,
Anke Brill,
Anique Meijer,
I
nge van Leeuwen 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen