Vechtdalcup 2020

15 september 2020


Na de voor DLTC Gerner zeer succesvol verlopen 19e editie van de Auto Combi Vechtdalcup in 2019, stond voor november 2020 de feestelijke 20e editie op de kalender.

Helaas heeft de organisatie, geforceerd door de beperkende maatregelen i.v.m. COVID-19, moeten besluiten het toernooi dit jaar geen doorgang te laten vinden.

De Vechtdalcup staat al jaren te boek als een gezelligheidstoernooi, waar binnen de verenigingen zelf en ook tussen de verenigingen onderling verbinding en sportiviteit de boventoon voeren. Daarnaast is er ook altijd ruimte om gezamenlijk te kijken naar de wedstrijden en onder het genot van een drankje en een loterij te genieten van twee weekeinden tennis.

De huidige situatie laat het niet toe om deze 20e editie van de Vechtdalcup op een gepaste wijze te kunnen spelen. Nazitten is zeer beperkt mogelijk, toeschouwers kunnen (vrijwel) niet worden toegelaten en een loterij is haast onmogelijk. Onder die omstandigheden zou de Vechtdalcup niet meer de Vechtdalcup zijn, zeker niet bij een 20e editie!

 

Hoe jammer het ook is, dit jaar dus niet. Maar de organisatie nodigt een ieder nu al uit om de agenda's vrij te houden voor de weekeinden van 6/7 en 13/14 november 2021. Dan zal alsnog de 20e editie worden gespeeld (daar gaan we i.i.g. van uit!).

 

Groet,

namens de Vechtdalcup organisatie,

Sander Rienstra

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen