Wim Frijling Brouwers accountants&adviseurs Dalfsen Open

24 mei 2019


Van 13 tot en met 16 juni is weer het ‘ Wim Frijling Brouwers accountants&adviseurs Dalfsen Open’

Het Dalfsen Open toernooi wordt dit jaar voor de 40e keer georganiseerd en dat betekent een JUBILEUM EDITIE! Het toernooi wordt door veel mensen in de regio als een leuk en ook prestatief goed toernooi beschouwd! En zo heerlijk dat het maar 4 dagen duurt, waardoor het veel minder een aanslag op je vrije tijd is!

Naast het toernooi staan er uiteraard vanwege het jubileum weer leuke activiteiten op het programma en is er lekker eten. Op zaterdagavond is er een speciale eet- en feestavond met enkele verrassende activiteiten!

U/jij doet toch ook (weer) mee?

Opgeven kan nog tot en met donderdagavond 6 juni! Bedenk je niet en ga snel naar mijnknltb.toernooi.nl.

 

Nog wat tijd over?

Om het toernooi in goede banen te leiden kunnen we altijd helpende handen gebruiken! Bijvoorbeeld om toezicht te houden, deelnemers naar de juiste baan te begeleiden of te helpen bij enkele activiteiten die we gaan ondernemen (we houden nog even geheim wat dat is!). Heb je de mogelijkheid om 1 of 2 uurtjes te helpen op zaterdag 15 of zondag 16 juni, meld je dan bij Dietrich Berghout of Janneke Scheewe op nummer 06-23586742 of via: [email protected].

 

Banen bezet

Tijdens het toernooi is een groot aantal banen bezet en kan er dus nauwelijks vrij gespeeld worden. Met name op zaterdag en zondag 15 en 16 juni zullen alle banen in gebruik zijn.

 

Kom kijken!

En ook als je niet deelneemt, kom vooral gezellig kijken! Er zijn mooie wedstrijden te zien, er is lekker eten en drinken, feest op zaterdagavond, voor de kinderen leuke activiteiten (in het weekend een springkussen en enkele tennisactiviteiten!) en nog meer!

 

Hartelijke tennisgroet, de Dalfsen Open commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 529 432 615

DLTC Gerner

Haersolteweg 16
7722 SE Dalfsen